Бивша служителка в продуцентска компания на Майкъл Дъглас заяви, че е

...
Бивша служителка в продуцентска компания на Майкъл Дъглас заяви, че е
Коментари Харесай

Обвинения в сексуален тормоз и срещу Майкъл Дъглас

Бивша служителка в продуцентска компания на Майкъл Дъглас съобщи, че е била жертва на полов тормоз от артиста преди повече от три десетилетия, предава Би Би Си. 

Сюзън Броуди - създател и публицист, работила в Stonebridge Productions през 80-те години, твърди, че Дъглас се е отнесъл към нея травматично, от което е останала с възприятието, че е унезена.

Това се случва повече от седмица откакто самият артист излезе с превантивно отказване на изказванията, преди те да бъдат публикувани в медиите. 

Обвиненията й са оповестени в този момент в The Hollywood Reporter. Сред разказаното от Броуди се включва, че Дъглас е ругал и използвал нецензурни изрази, правил полови мнения за тялото й, които я предиздвикали да се почувсвства зле и даже мастурбирал пред нея в жилището си през 1989 година " Осъзнах, че той си мислеше, че можеше да прави всичко, което си посика, тъй като беше толкоз по-силен от мен ", споделя тя. 

Холивудският артист отговори с коментар " Това е цялостна неистина, измислици, няма безусловно никаква истина в него ". " Гордея се с репутацията си в този бизнес, да не приказваме за дългата история на татко ми и всичко останало. Нямам никакви скелети в дрешника си, или някой, който да излиза и да споделя такива неща. Озадачен съм за какво, след 32 години, това излиза в този момент ", споделя Майкъл Дъглас. 

Той е на 73 години, прочут от филми като " Първичен инстинкт ", " Играта ", " Антмен ". Майкъл Дъглас има премия " Оскар " за най-хубава мъжка роля, за присъединяване си в драмата " Уолстрийт " от 1987 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР